Aatu Rädyn valinta tämän vuoden NHL-varaustilaisuudessa venähti huomattavasti ennakoitua myöhemmäksi. Toisen kierroksen jälkimmäisellä puolikkaalla varattu Kärppien kasvatti on harjoituskauden otteillaan näyttänyt epäilijöilleen närhen munat.

Nuorten Leijonien mukana kahdeksassa ottelussa tuli tehot 6+10=16. Harjoitusleiriltä New York Islandersin mukana ei tehoilla mässäilty, mutta kehuja tuli sitäkin enemmän.

— Olen ollut äärimmäisen vakuuttunut hänestä tässä vaiheessa, Islandersin päävalmentaja Barry Trotz hehkuttaa. Hän muistuttaa minua Zach Parisen tyylisestä pelaajasta. Hänen pelissään ei ole paljoa puutteita.

Rädyn vahvuuksista Trotz mainitsee erikseen tämän kypsyyden, peliälyn, energisyyden, maalille ajamisen, fiksuuden, kaksinkamppailut, pehmeäkätisyyden, taidon pelata ahtaassa tilassa ja kilpailukyvyn. NHL:n yhtenä parhaista valmentajista pidetty käskyttäjä on sanojensa mukaan melko innoissaan suomalaishyökkääjästä ja kehuu varausta loistavana löytönä. Myös pelaajistosta kuuluu hehkutusta Rädyn suuntaan.

— Todella hyvä pelaaja, ymmärtää peliä hyvin, Islandersin runkopelaajiin kuuluva Anthony Beauvillier kehaisee. Aina oikeassa paikassa, paljon taitoa ja paljon itsevarmuutta. On oikeastaan harvinaista nähdä nuoren pelaajan pelaavan tuollaisella itsevarmuudella kahdessa ensimmäisessä NHL:n harjoitusottelussaan. Nautin todella pelaamisesta hänen kanssaan. Hän teki paljon hyviä asioita ja oli ehdottomasti näkyvä.