Jokerit kohtasi torstai-iltana Hartwall Arenalla Torpedo Nizhni Novgorodin. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Jokerit onnistui nappaamaan ottelusta pisteet voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4. Samalla joukkueen voittoputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi.

Heti avauserässä Jokerit aloitti vahvasti. Joukkue meni 2-0-johtoon Iiro Pakarisen ja Nicklas Jensenin maaleilla. Toisessa erässä Torpedo kuitenkin käänsi pelin itselleen, kun se teki kolme seuraavaa maalia. Jordan Schroeder tasoitti matsin vielä aivan toisen erän lopulla.

Päätöserässä Schroeder vei illan toisellaan Jokerit 4-3-johtoon. Torpedo pääsi vielä tasoittamaan ottelun ajassa 58:42. Varsinaisella peliajalla ei nähty enempää osumia.

Jatkoajan ollessa maaliton edettiin voittomaalikilpailuun. Yhteensä kymmenestä laukojasta Jesse Joensuu oli ainoa pelaaja, joka onnistui yrityksessään, joten näin ollen voitto ja pisteet jäivät Helsinkiin. Joukkueen maalilla Janne Juvonen torjui yhteensä 31 kertaa.

Hävittyään kauden kaksi ensimmäistä otteluaan Jokerien meno on nyt muuttunut täysin viiden perättäisen voiton myötä. Tällä hetkellä se on läntisen konferenssin neljäntenä. Ottelut jatkuvat kotona, kun lauantaina vieraaksi saapuu Barys Nur-Sultan. Kiekko putoaa jäähän kello 16:00.

Joensuun ratkaisevan rankkarin näet alta tai täältä.

Sports on Max 🇫🇮

@sportsonmaxfi
Kauan sitä varmistetaan, mutta kättä keskelle ja se on maali! Upea osuma Joensuulta voittolaukauskilpailun alkuun.

Vierasjoukkueelta Daniel Zaar vetämään ja ei onnistu!

#khlfi #jokerit #dplusfi

Helsingin Jokerit

@jokerithc
JOKERIT VOITTAA🔴🟡 VIIDES PUTKEEN🔥🔥

🚨: Pakarinen, Jensen, Schroeder (2)
VL🚨: Joensuu
🚧: Juvonen 8+9+11+3=31 torjuntaa

Lauantaina päätetään viikko himassa! Liput: bit.ly/3nEGCer

Lopputuloksen tarjoaa VoiceLink.

#Jokerit #KHLfi