St. Louis Blues tiedottaa solmineensa koeajalla varustetut sopimukset NHL-konkarihyökkääjien James Nealin ja Michael Frolikin kanssa. Koeaika on voimassa ainakin seuran harjoitusleirin ajan.

34-vuotias Neal pelasi viime kaudella Edmonton Oilersin väreissä 29 ottelua tehoin 5+5=10. Kanadalaisjärkele on tahkonnut urallaan NHL:ssä yhteensä 960 ottelua runkosarja ja pudotuspelit yhteen laskettuna.

Frolik taas liittyy Bluesin matkaan Montreal Canadiensin organisaatiosta. 34-vuotias tshekkitaituri pelasi viime kaudella NHL:n puolella kahdeksan ottelua sekä AHL:ssä kaksi ottelua. NHL:ssä yli 900 ottelua tahkonnut hyökkääjä on ollut heinäkuusta lähtien ilman sopimusta.

St. Louis Blues

@StLouisBlues
James Neal and Michael Frolik will be joining us on professional tryout contracts for training camp. stlblues.me/3EDrbcC #stlblues