Mitä täällä nyt tapahtuu? Olli Jokisen Jukurit hämmentävällä kokoonpanolla HIFK:n kimppuun – ykkösessä hyökkäävä puolustaja ja jättiyllättäjät

© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK:n ja Jukurien liigaillan kohtaamisessa riittää mielenkiintoa, kun ystävykset Ville Peltonen ja Olli Jokinen ottavat yhteen päävalmentajina.

Mielenkiintoinen on myös Jukurien nippu, ja esimerkiksi sen ykkösketjun muodostaa trio Tom GrönblomPerttu KiesiläJuho Järvelä pakkeinaan Linus Nässen ja Axel Rindell. Pelaajista Grönblom on puolustaja, mäntyharjulainen viime kauden Mestis-mestari Kiesilä puolestaan on pelannut Liigassa vasta kourallisen otteluita. Järveläkään ei ole mikään erityisen kokenut soturi liigatasolle.

Yksi iso syy oudolle kokoonpanolle on Jukurien sairastuvan tilanne. Joukkue kertoi Facebook-tilillään, että sivussa ovat flunssan vuoksi Petrus Palmu ja Jani Tuppurainen, pikkuvammaa paranteleva Jesper Piitulainen sekä jatkotutkimuksiin mennyt Pekka Jormakka.

Ottelu Helsingissä alkaa kello 18.30.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?