Liigadebyytissä loistanut suurlupaus nakutti U20 SM-sarjassa hävyttömät tehot ja ilmaveivimaalin

© Kuva: Getty Images

Viime viikolla liigadebyyttinsä tehnyt Pelicansin suurlupaus Aatu Jämsen nakutti elämänsä ensimmäisessä ottelussa tehot 1+1. Pelaaja siirtyi pian tehokkaan Jukurit-matsin jälkeen U20 SM-sarjaan, jossa hän näyttäisi tekevän ihan mitä tahtoo.

Lahtelaislegenda Lasse Jämsenin pojan saldo on siellä kolmessa pelissä hävytön 1+6. Pelaajan ylivoimaisuus konkretisoitui sunnuntaina Ilves-pelissä, jossa hän oli nakutellut tehot 1+3 toisen erän alkuun tultaessa.

Saldo oli Pelicansin 7-2-voitossa lopulta 1+5, ja maalin hyökkääjä iski totta kai ilmaveivillä. Näet häkistä Twitter-videon täältä.

Pelicans keikkuu U20 SM-sarjassa viidentenä, kun kuudestä kamppailusta on irronnut 11 pistettä. Tupsukorvat löytyvät vasta 17:nneltä sijalta viiden matsin kolmella pisteellä.