Koronarokotteesta kieltäytynyt puolustaja Travis Hamonic on tällä hetkellä ulkona Vancouver Canucksin päivittäisestä toiminnasta.

Canucks-GM Jim Benning teki viime viikolla lehdistötilaisuudessa selväksi, että yksikään rokottamaton pelaaja ei pelaa hänen NHL-seurassaan alkavalla kaudella.

Vancouver Hockey Now -sivusto onkin nyt saanut sisäpiirilähteeltään tiedon, että 31-vuotias kanadalaispuolustaja on pyytänyt kauppaamista Yhdysvaltojen puolelle.

– Ironista, että Long Islandista lähemmäksi kotiaan (Manitoba) halunnut Hamonic olisi valmis hyväksymään – ja peräti pyytää – siirtoa takaisin Yhdysvaltoihin. Tilannetta lähellä oleva lähteemme kertoo, että Canucks harkitsee myös vaihtokauppaa. Benning ei ole vielä kommentoinut asiaa, Vancouver Hockey Now -sivusto kirjoittaa.

The Athletic -sivuston Canucksin sisäpiiritoimittajan Rick Dhaliwal kertoi aikaisemmin tiistaina, että Hamonic pohtii parhaillaan eri vaihtoehtoja. Dhaliwalin mukaan Hamonicin vaihtoehtoina on pahimmillaan NHL-kauden 2021-22 jättäminen väliin tai eläkkeelle jääminen.

Jos Hamonic haluaa jättää tämän kauden väliin, hänen täytyy NHL:n sääntöjen mukaan ilmoittaa siitä ennen perjantaita.

Viime heinäkuussa kaksivuotisen ja kuuden miljoonan dollarin (3mil AAV) jatkosopimuksen Canucksin kanssa rustannut Hamonic kuuluu joukkueensa tärkeimpiin puolustajiin. Kokenut kanadalainen teki viime kaudella 38 ottelussa tehopisteet 3+7=10.

Hamonic on pelannut NHL:ssä yhteensä lähes 700 ottelua New York Islandersin, Calgary Flamesin ja Vancouver Canucksin riveissä.