Kokenut Liiga-hyökkääjä Elmeri Kaksonen siirtyy ensi kaudeksi pelaamaan Mestikseen. Hän on solminut yksivuotisen sopimuksen Imatran Ketterän kanssa.

34-vuotiaan Kaksosen Liiga-uralle mahtuu 610 pelattua ottelua runkosarjassa, joissa on syntynyt 160 tehopistettä. Pudotuspeleissä hän on puolestaan päässyt pelaamaan 67 matsin verran, joissa hän on tehtaillut 17 pinnaa.

Kaksonen on edustanut Liigassa SaiPaa ja Tapparaa. Edelliset neljä kautta hän kuului SaiPan kapteenistoon. Viime kauden 49 matsiin mies kirjautti pisteet 9+5=14.

– Eme on harjoitellut Ketterän mukana jo kuukauden ja hänen tavoitteet ovat edelleen kehittyä jääkiekkoilijana ja pelata tätä lajia huipputasolla. Meidän kannalta oli helppoa päätyä lopulta sopimukseen pelaajan kanssa, joka tuolla kokemuksella ja edelleen erittäin motivoituneella asenteella tuo meille lisää ratkaisuvoimaa ja johtajuutta, kommentoi Ketterän urheilujohtaja Turkka Partanen seuran tiedotteessa.

– Elokuun alusta asti olen harjoitellut Ketterän mukana ja olen tykännyt toimintatavoista Imatralla. Puitteet ja päivittäinen tekeminen on liigatasoa. Kun tarjoutui mahdollisuus hypätä pelien pariin, niin innolla hyppään tänään kaukaloon. Vaikka olenkin liigakiekkoilijan nykyiseen keski-ikään nähden kokenut pelaaja, niin pystyn edelleen olemaan parempi pelaaja kuin eilen ja kehittymään. Minulla on tavoitteet korkealla jääkiekon suhteen ja uskon, että myös annettavaa huippujääkiekkoon, Kaksonen puolestaan kommentoi.

Imatran Ketterä

@ImatranKettera
HYÖKKÄYS VAHVISTUU - ELMERI KAKSONEN SIIRTYY KETTERÄÄN

Lue lisää aiheesta 👉 kettera.net/articles/artic…

VIP aition arvonnan voittaja löytyi tällä kertaa facebookista ja se on Toni T, otamme sinuun yhteyttä!

#Ketterä #Mestis #SuomenCup