Suomalaishyökkääjä Niclas Lucenius siirtyi muutama viikko sitten Saksan DEL-liigaan Krefeld Pinguinen riveihin koeajalle. Lucenius onnistui vakuuttamaan seurajohdon ja nyt osapuolet solmivatkin tulevan kauden kattavan sopimuksen.

32-vuotias konkarihyökkääjä on tähän mennessä ehtinyt pelaamaan seuran riveissä viisi harjoitusottelua, joihin hänelle on merkattu tehot 1+1.

Lucenius on pelannut urallaan Liigassa yli 400 ottelua. Hän oli voittamassa HPK:n mukana Suomen mestaruutta keväällä 2019. Viime kaudella hän edusti Sportia 50 ottelun verran tehoin 9+14=23. Liigassa mies on pelannut myös TPS:n ja Tapparan riveissä.

Deutsche Eishockey Liga

@DELoffiziell
Niclas Lucenius hat bei seinem Try-Out überzeugen können und wird in der kommenden Saison für die #KrefeldPinguine auflaufen. Der 32-jährige finnische Center stand zuletzt bei Vaasan Sport unter Vertrag und spielte in der #PENNYDEL bereits für die @DuesseldorferEG.