Tampereen Ilves tiedotti perjantaina kotisivuillaan, että se on tehnyt vuodesta 2018 lähtien Ilves-Hockey Oy:ssä urheilujohtajana toimineen Timo Koskelan kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen.

42-vuotiaan tuoreen jatkajan nykyisestä sopimuksesta on jäljellä yksi kausi, ja ensi keväänä voimaan astuva jatkosopimus kattaa kaudet 2022-25.

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Ilves on tehnyt urheilujohtaja Timo Koskelan kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen. Koskelan nykyisestä sopimuksesta on jäljellä yksi kausi, ja ensi keväänä voimaan astuva jatkosopimus kattaa kaudet 2022–2025. 🏒

📝 Tiedote: bit.ly/3DTJl9E

#Ilves #Liiga #Tampere

– On hienoa, että Timo on sitoutunut jatkamaan pitkäjänteistä työtään Ilveksessä. Hän on tuonut organisaatioomme valtavan määrän osaamista urheilupuolelle niin pelaajien kartoittamiseen kuin joukkueen rakentamiseenkin, Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo kiitteli.

Hänen mukaan Ilveksen uskottavuus ja kiinnostavuus ovat parantuneet pelaajien ja muiden jääkiekossa toimivien sidosryhmien keskuudessa,

– Se on näkynyt urheilutoimintamme kokonaisvaltaisena kehittymisenä, Jalo jatkoi.

Ilves on murtautunut viime kausina lähelle Liigan terävintä kärkeä, kun runkosarjasijoitukset parilta viime sesongilta ovat vanhimmasta tuoreimpaan 11., 8., 4. ja 8.