HPK tiedotti maanantaina solmineensa yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Matt Marcinew’n kanssa.

27-vuotias Marcinew saapuu Hämeenlinnaan Yhdysvalloista EHCL-sarjasta. 178-senttinen kanadalainen pelasi viime kaudella Indy Fuelin joukkueessa 57 ottelua kirjaten komeat pisteet 23+25. Marcinew on pelannut urallaan myös AHL:ssä 41 ottelua.

– Matt täydentää meidän kärkiketjujen keskikaistaa. Hän on hyvin luisteleva ja taitava rightin pelaaja. Matt omaa hyvän pelikäsityksen ja hyvänä aloittajana hän tuo meille lisävoimaa ylivoima- ja hyökkäyspeliin. Debyytti on todennäköisesti Oulussa ensi viikolla, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kertoo.

HPK tiedotti samalla hyökkääjälupaus Valtteri Sunin yksivuotisesta sopimuksesta.

– Valtteri aloittaa kautensa U20-joukkueessa ja Mestis-yhteistyön kautta FPS:ssä. Katsotaan, miten kausi etenee hänen osaltaan, Toivola valaisi tiedotteessa.

HPK kertoi myös, että harjoituskaudella tryout-sopimuksella pelanneen Joona Monton koejakso ei lopulta tuottanut vakituista sopimusta.