”Anteeksiantamatonta, tosi pettynyt itseeni ja joukkueeseen” – Ässien kapteeni ei säästellyt sanojaan murskatappion jälkeen

© Kuva: Juha Tamminen

Lauantai-illan Satakunnan derbyssä Lukko oli jälleen Ässiä vahvempi. Raumalaiset hakivat Porista kymmenennen peräkkäisen derbyvoiton peräti loppulukemin 6-0.

Kahden erän jälkeen lukemat olivat ainoastaan 1-0 Lukolle, mutta päätöserä muutti kaiken. Lukko pääsi paukuttamaan viisi maalia vajaaseen 13 minuuttiin. Ässät-kapteeni Jarno Kärki kommentoi joukkueen esitystä pettyneenä ja vakavana ottelun jälkeisessä haastattelussa.

– Huonot fiilikset tietenkin, tosi pettynyt itseeni ja joukkueeseen. Oltiin kuitenkin kaksi erää ihan hyvin mukana, asenne ja taistelu oli kunnossa, mutta sitten se repee tolleen. Se on anteeksiantamatonta.

Tällä kaudella Ässät on hävinnyt kaksi matsia Lukolle yhteismaalien ollessa 11-1. Viime lauantaina se sai myös kylvetyksen kotonaan Kärpiltä peräti lukemin 1-7. Kärjen mukaan kyseisiä vaikeuksia ei ole joukkueen välillä käyty läpi kunnolla.

– Ei se mene sillä tavalla, että kun tulee vastoinkäymisiä, niin aletaan pakoilemaan ja heittämään ketjukavereita bussin alle ja väistämään itse vastuuta. Tuollaista lopetusta ei voi hyväksyä. Petettiin maalivahti ja petettiin itsemme. Täytyy ottaa isosti opiksi, näihin asioihin pitää puuttua. Tänä vuonna ei olla vielä oikein puututtu. Ei näiden touhujen voi vain antaa mennä läpi.

Kärjen haastattelun näet alta tai Ässien YouTube-kanavalta.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.