© Kuva: Getty Images

Suomi – Tshekki: Naisleijonat suosikkina puolivälieriin

Naisten MM-kisat
Suomi – Tshekki
Sunnuntai 29.08. klo 05:30

Naisleijonien urakka jatkuu varhain sunnuntaiaamuna Suomen aikaa puolivälierällä, jossa vastaan tulee Tshekki. Joukkueet pelasivat alkusarjassa eri tasolohkoissa, joten niiden kisatarina on tähän mennessä hieman erilainen. Tshekki ei ole mitenkään väheksyttävä vastus, vaikka alemmasta tasolohkosta ponnistaakin.

Suomi hoiti alkulohkonsa lopulta kunnialla läpi – tasoero Venäjään ja Sveitsiin tuli selväksi, ja maat kaatuivat yhteismaalein 10-0. Sveitsiä vastaan peli oli selvä jo ensimmäisessä erässä, jota Suomi vei miten tahtoi. Ottelussa kunnostautuivat erityisesti kolme häkkiä pyssyttänyt Petra Nieminen, kahden maalin Susanna Tapani sekä kolme syöttöpistettä kerännyt Michelle Karvinen.

Joukkueet kohtasivat puolivälierissä myös vuoden 2019 kisoissa. Silloin Naisleijonat olivat parempia lukemin 3-1, mutta ottelu oli kaikkea muuta kuin helppo. Tshekki teki ottelussa ensimmäisen maalin, ja haastoi Suomen tosissaan. Calgaryn turnauksessa Tshekki on voittanut vakuuttavasti kaikki alkusarjansa ottelut. Joukkueessa on laadukkaita pelaajia, ja se tuntuu menneen eteenpäin.

Lyö vetoa ottelusta:

Suomi on kuitenkin joukkueista vahvempi, ja normiesityksellä se on velvoitettu ottamaan välieräpaikan. Vetokertoimissa Tshekin tasoitukset kuitenkin tuntuvat liioitellun isoilta. Järkipelurille tarjotaankin epäisänmaallista vetoa, joka sallii vielä Tshekin kahden maalin tappionkin: Tasoitusveto, Tshekki +2.5 kertoimella 1,72.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.