NHL:n sopimusuutisia tulee edelleen jatkuvalla syötöllä. Tuoreimpiin lukeutuvat Edmonton Oilersin sopimus Warren Foegelen ja New York Rangersin sopimus Ryan Reavesin kanssa.

Foegele hankittiin hiljattain vaihdossa Ethan Beariin. Carolina Hurricanes -paidassa aiemman NHL-uransa vaikuttanut teki viime kaudella 53 ottelussa tehot 10+10=20. 25-vuotiaan kolmevuotinen sopimus on 7.25 miljoonan dollarin arvoinen ja oikeuttaa keskimäärin 2.75 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

Reaves hankittiin Rangersiin hiljattain kolmannen kierroksen varausvuoroa vastaan Vegas Golden Knightsista. Reavesin 1.75 miljoonan dollarin sopimusta oli vielä vuosi jäljellä, ja sitä jatkettiin vielä toiseksi vuodeksi eteenpäin samalla arvolla.

Rangersin loppukautta väritti todella henkilökohtainen kiista Tom Wilsonin kanssa, eikä New Yorkin joukkueella ei ollut häntä vastaan varteenotettavaa mörssäriä. Reaves täyttää tämän tyhjiön ja on tunnettu Wilsonin kanssa vääntäjä, joten hankinta voidaan nähdä viestinä Washington Capitals -hyökkääjän suuntaan.