NHL-taustaisen puolustajan ura jatkuu KHL:ssä – muistetaan TPS:n paidasta muutaman vuoden takaa

© Kuva: Getty Images

Latvialainen KHL-seura Dinamo Riika tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä yksivuotisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Brandon Gormleyn kanssa.

29-vuotiaalle puolustajalle tuleva kausi ja myöskin joukkue ovat jo viidensiä Euroopassa. Viime kaudella hän pelasi DEL-liigassa Straubing Tigersin riveissä, jossa 34 otteluun syntyivät tehot 3+14=17.

Gormley muistetaan TPS:n paidasta kaudelta 2018-19, jolloin hän ehti pelaamaan Liigassa 24 ottelua pistein 2+6. Hänen sopimuksensa kuitenkin purettiin tuolloin kesken kauden. Euroopassa hän on edustanut myös SHL:ssä pelaavia Mora IK:ta sekä myöhemmin myös Frölunda HC:ta, jossa hän olikin voittamassa Ruotsin mestaruutta sekä kahta CHL:n mestaruutta.

Gormley on Phoenix Coyotesin ensimmäisen kierroksen varaus ja kaikkiaan 13. varattu pelaaja kesän 2010 varaustilaisuudessa. NHL-urallaan hän on pelannut 58 ottelua Coyotesin ja Colorado Avalanchen riveissä. Pisteitä hän on onnistunut tekemään viisi kappaletta.


Kärpät – Ilves | Betsit Kärpille!

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä vai tuleeko lisää lunta tupaan?