Meillehän tämä kelpaisi – käykö NHL:n ”suomalaisjoukkueen” herkullinen asetelma toteen? ”Se saattaisi toimiakin”

© Kuva: Getty Images

Dallas Starsista puhutaan joukkueen nettisivuilla NHL:n suomalaismafiana – eikä suotta. Pakit Jani Hakanpää, Miro Heiskanen ja Esa Lindell sekä hyökkääjät Roope Hintz ja Joel Kiviranta kuuluvat myös ensi kaudella lauman vakiokokoonpanon kasvoihin ilman suurempia sensaatioita.

Alakerrassa voitaneen itse asiassa nähdä jopa täysin sinivalkoinen pakkipari. Asiantuntija Mike Heika spekuloi mahdollisuudella seuran sivuilla.

– Monet fanit haluaisivat Heiskasen pelaavan vasemmalla puolella Hakanpää parinaan. Se saattaisi toimiakin. Mutta Starsissa Heiskasen koetaan kykenevän pelaamaan oikealla.

Vaikka Dallasin kärkipakit ovat todennäköisesti Heiskanen, Lindell, John Klingberg ja Ryan Suter, voi maailmanmestari Hakanpää sotkea pakkaa.

– Usea joukkue halusi Hakanpään vapailta markkinoilta. Hänen vahvuuksista pidetään ja pelaajan oikeakätisyys on monelle mielekäs seikka.

– Katsotaan nyt, mitä tapahtuu. Jos pitäisi arvata, pelannee Suter Klingbergin tai Heiskanen kanssa ja Hakanpää Andrej Sekeran tai Joel Hanleyn kanssa kolmosparissa.