Liigan jättisakot eivät säikäyttäneet pois – Ässien kiekkopomolle jatkosopimus

© Kuva: Pekka Mäntylä

Porin Ässät ovat päässeet jatkosopimukseen kehitysjohtaja Tommi Kerttulan kanssa. Kerttulan nykyinen sopimus jatkui kuluvan vuoden lopussa. Uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa vuotta, ja se pitää myös sisällään option vuodesta 2024.

– Takana on kaksi ja puoli kautta Ässissä eikä yksikään kausi ole ollut vielä normaali. Toivottavasti tähän viimeiseen jaksoon asiat vähän normalisoituvat ja pääsemme kasvu-uralle yhteisössä. Korona on kurittanut meitäkin, mutta siitä huolimatta olemme edenneet strategiassamme ja satsanneet enenevässä määrin resursseja junioritoimintaan. Meillä on nyt muun muassa päätoimiset valmentajat jokaisessa kilpaikäluokassa ja myös valmennuspäälliköiden vastuualueita on kohdennettu tarkemmin itse urheiluun ja toiminnan suunnan varmistamiseksi, Kerttula kommentoi.

– Näen, että tulevaisuudessa Ässät on yksi Suomen vankimmista alustoista, mitä tulee pelaajien, valmentajien ja osaamisen kehittämiseen.

Kerttula nousi viime kaudella otsikoihin, kun Liiga lätkäisi Ässille 10 000 euron jättisakot kehitysjohtajan kommenttien vuoksi. Kerttula oli julkisuudessa kritisoinut Liiga-seurojen liioittelemaa konkurssivaaraa.