Kiekkomaailma kohtasi suuren surun. Entinen NHL-kiekkoilija Jimmy Hayes löytyi kotoaan menehtyneenä. Hän oli kuollessaan vain 31-vuotias.

Viime päivien aikana useat kiekkoihmiset ovat surreet nuorena kuollutta pelikaveriaan. Jimmyn veli, Philadelphia Flyersin hyökkääjä Kevin Hayes, julkaisi eilen riipaisevan kirjoituksen Instagram-tilillään.

– Eilen menetin parhaan ystäväni, minun veljeni. Koko elämäni ajan on aina puhuttu Jimmystä ja Kevinistä tai Hayesin veljeksistä. Olen seurannut sinua niin kauan kuin muistan, enkä olisi halunnut mitään muuta. Oli sitten kyse junnukiekosta, Noblesista, Bostonin yliopistosta tai NHL:stä, sinä raivasit tien minulle. Opetit minulle kaiken, jotta voisin menestyä, Kevin Hayes kirjoittaa.

– Teit läsnäolollasi jokaisesta paikasta valoisemman hymylläsi ja positiivisella asenteellasi. Kaikki halusivat olla Jimin ympärillä, sen ison, höpsön, surkean tanssijan ja aidoimman ja kilteimmän ihmisen, jota löytyy. En ikinä unohda aikoja, jotka jaoimme, tai yhteisiä muistojamme. Tiedä, että teen kaikkeni, että muistosi elää. Maailmamme menetti erityisen ihmisen, enkä tiedä tulenko koskaan olemaan itseni, ennen kuin tapaamme taas. RAKASTAN SINUA JIM!