Ruotsin pääsarjassa SHL:ssä pelattiin tiistai-iltana harjoitusottelu, jossa vastakkain olivat Linköping HC ja Växjö Lakers. Ottelu päättyi Växjön voittoon loppulukemin 2-0.

Växjön maalilla torjui Jokereista tuttu latvialaismaalivahti Janis Kalnins. Ottelu oli Kalninsille ensimmäinen uuden seuransa maalilla ja hän torjuikin heti nollapelin. Kalninsille kertyi ottelussa 25 torjuntaa.

Kalnins pelasi viisi edellistä kautta KHL:ssä, joista kolme viimeisintä Jokereissa ja kaksi aikaisempaa Riian Dinamossa. Hänet nähtiin myös MM-kisoissa Latvian maalilla viime keväänä kahdessa ottelussa.

Ottelussa Växjön maalit taiteilivat Pontus Holmberg sekä Olle Lycksell. Joukkueen suomalaispuolustaja Miika Koivisto oli alustamassa Lycksellin maalia. Muut suomalaispelaajat, puolustaja Juuso Vainio sekä hyökkääjä Julius Nättinen, jäivät ottelussa ilman tehopisteitä. Linköpingissä puolestaan ei ole suomalaispelaajia.

Växjö Lakers

@VLHlive
Vinst🔥
Växjö Lakers står som segrare med 0-2!

Målskyttar ikväll blev Pontus Holmberg och Olle Lycksell!

Vi säger även grattis till Olle som idag gjorde sitt första mål i Lakerströjan och till Janis som stod för sin första nolla i klubben 🥅🏒