Siirtojytky vireillä: Chicago löysi ottajan Duncan Keithille – toiseen suuntaan nuori NHL-peluri?

© Kuva: Getty Images

Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla, että Chicago Blackhawks yrittää etsiä puolustajakonkari Duncan Keithille uutta osoitetta NHL:stä.

37-vuotiaan Keithin toiveena on ollut päästä pelaamaan joko Länsi-Kanadan NHL-seuroihin tai sitten Tyynenmeren luoteisosassa NHL:ään laajennusjoukkueena liittyvään Seattle Krakeniin.

The Edmonton Journal -sivuston mukaan Länsi-Kanadassa pelaava Edmonton Oilers on nyt noussut ykkössuosikiksi Keithin seuraavaksi osoitteeksi. Kokenut kanadalaispuolustaja on myös itse hyväksynyt siirron Oilersin riveihin.

– Oilersia pidetään ykkössuosikkina Keithin saamiseen. Vaihtokauppa ei ole kuitenkaan vielä purkissa. Keithin on jo suostunut luopumaan hänen sopimuksessaan olevasta siirron estävästä pykälästä Oilersin ja Seattle Krakenin kohdalla, Edmonton Journal -sivuston toimittaja Kurt Leavins kirjoittaa.

Edmonton Journalin tietojen mukaan Oilers olisi tarjoamassa mahdollisessa Keith-kaupassa puolustaja Caleb Jonesia.

Oilersin toiveena olisi myös se, että Blackhawks ottaisi vaihtokaupassa Jonesin ohella Oilersin ”huonon” sopimuksen tai sitten osan Keithin 5,53 palkasta omaan palkkakattoonsa. Blackhawksin ei kuitenkaan uskota olevan kovinkaan halukas kumpaankaan vaihtoehtoon.