Chicagon Windy City -nimitys on saamassa Blachawksissa uuden merkityksen. Pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt kohuissa rypevä NHL-joukkue on valmis tekemään isojakin muutoksia parantaakseen joukkuettaan.

Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan Blackhawks pyrkii treidaamaan Duncan Keithiä Pacific Northwestin tai Länsi-Kanadan alueelle. Keithillä on sopimuksessaan siirron estävä pykälä, jota hän käyttää hyväkseen määrittämällä sen, mihin hänet siirretään.

Mainituilla alueilla sijaitsevat NHL-joukkueet ovat Edmonton Oilers, Calgary Flames, Vancouver Canucks ja ensi kaudella tositoimiin pääsevä Seattle Kraken. Motiivina juuri tälle alueelle muuttamiseen on mediatietojen mukaan Keithin Pentictonissa asuva poika. Ihan lähimaastoon 37-vuotias puolustaja ei lapsestaan pääse, sillä lähimmästä mainittujen joukkueiden kotikaupungeista ajaa autolla Pentictoniin noin neljässä ja puolessa tunnissa.

Keith on pelannut Blackhawks-paidassa kaudesta 2005-06 lähtien. 16 NHL-kauden aikana hän on saavuttanut 1192 NHL-ottelua, kaksi NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavaa Norris-palkintoa, kolme Stanley Cupia ja pudotuspelien MVP:lle jaettavan Conn Smythe -palkinnon.