NHL:n parhaan puolustajan äänestyksessä tehtiin historiaa – tehokkain pakki jäi kokonaan ilman ääniä

© Kuva: Getty Images

Viime viikon aikana New York Rangersin Adam Fox voitti NHL:n parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn.

Äänestystuloksista paljastui myös mielenkiintoinen yksityiskohta. Runkosarjan puolustajien pistepörssin voittanut Edmonton Oilersin Tyson Barrie ei nimittäin saanut yhtään ääniä. Barrien saldo 56 runkosarjaottelussa oli kuitenkin kunnioitettava 8+40=48. Lisäksi pisteistä lähes puolet eli 23 syntyi ylivoimalla.

Norris Trophy on jaettu NHL:n parhaalle puolustajalle jo vuodesta 1954 lähtien. Palkinnon 67-vuotisessa historiassa kävi tänä vuonna ensimmäistä kertaa niin, että runkosarjan tehokkain puolustaja jäi kokonaan ilman ääniä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.