Tshekin pääsarjassa pelaava Rytiri Kladno julkaisi hiljattain kuusi uutta pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Joukkueen omistajana toimiva 49-vuotias tshekkiläisikoni Jaromir Jagr pelaa seurassa myös itse ensi kaudella. Hän on esiintynyt joukkueessa jo neljällä kaudella NHL-uransa jälkeen. Pelaajistosta löytyy myös muun muassa toinen legenda Tomas Plekanec, joka aloittaa nyt kolmannen kautensa joukkueessa.

Joukkueen maalinsuulle saapuu kanadalainen Landon Bow. 25-vuotiaalla veskarilla on kokemusta AHL:stä edellisen viiden kauden ajalta Texas Starsin riveistä. NHL:n puolella hän on esiintynyt kahdessa ottelussa Dallas Starsin maalilla. Siirto Kladnoon tulee olemaan nuorelle veskarille ensimmäinen kokemus Euroopassa pelaamisesta.

Puolustukseen liittyy kolme uutta kanadalaispuolustajaa. He ovat Kyle Wood, Cody Donaghey sekä Jake Dotchin. Wood on varattu Colorado Avalancheen 3. kierroksella kesällä 2014. NHL-otteluita hän ei ole kuitenkaan vyölleen koskaan saanut. AHL:ssä mies on luutinut 242 ottelun verran. Viime kausi sujui Saksan kakkostasolla Löwen Frankfurtissa.

Donaghey on pelannut suurimman osan urastaan QMJHL:ssä sekä ECHL:ssä. Viime kausi oli hänelle ensimmäinen Euroopassa, kun hän pelasi Tanskan pääsarjassa. Dotchin puolestaan on Tampa Bay Lightningin 6. kierroksen varaus vuosimallia 2012. NHL:ssä hän on päässyt pelaamaan 103 ottelua urallaan ja tehnyt niissä 23 pistettä. Tampan lisäksi hän on pelannut Anaheim Ducksin riveissä. Viime kausi jäi Dotchinin osalta kokonaan pelaamatta.

Hyökkäystään Kladno vahvistaa kahdella pohjoisamerikkalaisella pelurilla. Joukkueeseen liittyvät yhdysvaltalainen Danny Kristo sekä kanadalainen Daniel Ciampini. Montreal Canadiens varasi Kriston NHL:ään toisella kierroksella kesällä 2008, mutta NHL:ssä hän ei ole koskaan pelannut. Urallaan tutuiksi ovat tulleet muun muassa KHL, SHL, DEL ja NL. Ciampini on pelannut muutaman kauden verran AHL:ssä. Kaksi edellistä kautta ovat sujuneet Euroopassa, toinen Itävallassa ja toinen Norjassa.

Kladno nousi jälleen viime kauden päätteeksi Tshekin pääsarjaan yhden kauden tauon jälkeen.