Toronto Maple Leafs on seurahistoriansa aikana voittanut 13 Stanley Cupia. Kaikki ovat kuitenkin tulleet yli 50 vuotta sitten, viimeisin vuonna 1967. Tuosta tulee nyt kuluneeksi siis jo 54 vuotta.

Samalla Maple Leafs teki kyseenalaista historiaa, kertoo joukkuetta läheltä seuraava Editor In Leaf -sivusto. Nyt on nimittäin kulunut 19 786 päivää joukkueen edellisestä mestaruudesta. Tuo putki rikkoi yhdellä päivällä aikaisemman ”ennätyksen”, joka oli New York Rangersin nimissä aikaväliltä 1940-1994.

Toronton viimeisin Stanley Cupin voitto tuli Montreal Canadiensista voitoin 4-2. Kyseinen kausi oli myöskin viimeinen NHL:ssä, kun sarjaa pelattiin ainoastaan Original Six -seurojen kesken. Tuohon kuusikkoon kuuluivat Toronton, Montrealin ja Rangersin lisäksi Chicago Blackhawks, Detroit Red Wings ja Boston Bruins.