NHL
Vegas Golden Knights – Colorado Avalanche
Lauantai 05.06. klo 05:00

Vegas hävisi kaksi ensimmäistä pudotuspeliä vieraissa, mutta kotona kasinokaupungin pojat käyvät vielä uuteen rynnistykseen Coloradoa vastaan. Golden Knights pääsi pelin päälle vasta toisessa ottelussa, mutta lopulta jatkoajalla sinetöityi tästäkin matsista tappio. Henkisesti kova paikka, varsinkin kun Mikko Rantanen tuntuu tekevän kaukalossa täysin mitä haluaa.

Ensimmäisessä ottelussa Golden Knightsilla ei ollut minkäänlaista palaa, mutta toisessa ottelussa Peter DeBoerin suojatit saivat aikaan aivan erilaisen rallin. Vegas pääsi pelin edetessä vyöryttämään pitkiä hyökkäyksiä Avalanchen päätyyn, ja vei vastustajalta parhaat aseet käsistä. Rantasen upealla rannelaukauksella tekemä jatkoaikamaali tuntui Vegasin kannalta jopa epäreilulta. Kotiareenalleen Golden Knights saa täyden yleisön tuen, mistä se varmasti ammentaa kaiken mahdollisen irti.

Rantasen suoritukset ovat kirvoittaneet ilmoille kaikki mahdolliset ylisanat. Mies on tähän mennessä saalistanut pudotuspeleissä kymmenen tehopistettä, ja myös pisteputket rikkovat ennätyksiä. Avalanchen hyökkäyskalusto on ollut muutenkin elementissään, ja varsinkin ensimmäisessä Vegas-pelissä paikat käytettiin todella tylysti hyväksi. Myös Nathan McKinnon on Rantasen rinnalla ollut ilmiömäinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Nyt on Vegasilla iskun paikka, tai sarjassa tulee noutaja liian aikaisin. Pelillisesti mahdollisuus oli jo toisessa vieraspelissä ryöstöön, ja kotona altavastaajan asemaa on hieman vaikea niellä. Vetosuositus on Vegas Golden Knights voittaa (60 min) kertoimella 2,70.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO