Toni Söderholmin valmennusjohdolle karvas pettymys – Yhdysvallat vei MM-pronssit selvästi

© Kuva: Getty Images

Toni Söderholmin, Ville Peltosen ja Ilpo Kauhasen luotsaaman Saksan MM-kisataival Latvian Riiassa päättyi karmeaan pettymykseen. Maa hävisi sunnuntaina iltapäivästä pelatun pronssiottelun USA:lle selvästi 6-1.

Matsin erikoisuus oli peräti 57 jaettua jäähyminuuttia. Näistä USA sai jopa 43.

Himmeimpien mitalien kohtalo ratkesi lopullisesti jo toisessa erässä, jossa tähtipaidat takoivat neljä häkkiä – ja näistä kaksi syntyi ylivoimalla. Historian saatossa nykyisen ja Länsi-Saksan nimellä neljä mitalia ottanut Saksa pelasi itsensä uskottavaksi menestyjäksi.

Yhdysvaltain kokonaisuudessaan ykköskentän miehet olivat takoneet kahden ensimmäiseän erän aikana yhteensä tehot 4+4=8. USA:n Conor Garland nousi iltapäivän pelin jälkeen turnauksen pistepörssin kärkeen pistein 6+7=13.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00