Pietarin SKA kyllästyi heidät kerta toisensa jälkeen nollanneeseen maalivahtipeikkoon – hankki ruotsalaisvahdin itselleen

Pietarin SKA:n pudotuspelitaival päättyi kuluneella kaudella konferenssifinaaleihin, kun TsSKA Moskova oli parempi otteluvoitoin 4-2. SKA pysähtyi kerta toisensa jälkeen kuumaan maalivahtiin, jonka nimi on Lars Johansson.

Ensi kaudella SKA ei halua toistaa samaa virhettä, sillä se hankki ruotsalaisvahdin itselleen. Johansson siirtyy pietarilaisjoukkueeseen yksivuotisella sopimuksella.

SKA:n pudotuspelisarja toden totta kaatui 33-vuotiaan kassarin otteisiin. Johansson torjui kuuden ottelun sarjassa kolme nollapeliä ja päästi vain seitsemän maalia pysäyttäen kiekkoja 95.9 prosentin varmuudella.

Edellisestä ruotsalaisvahtinsa, Magnus Hellbergin, SKA päästi hiljattain HK Sotshiin. Aivan kilpailutta Johansson ei kuitenkaan venäläisen suurseuran maalilla otteluita itselleen kerrytä, sillä joukkueen kaksi muuta maalivahtia ovat tämän kevään Venäjän MM-joukkueen ykkösvahti Aleksander Samonov sekä viime vuonna ykköskierroksella NHL:ään valittu huippulupaus Jaroslav Askarov.