Edmonton Oilers on solminut jatkosopimuksen vuoden 2011 ensimmäisen varauksen Ryan Nugent-Hopkinsin kanssa. Asiasta raportoi Ryan Rishaug.

Hopkins sekä Oilers ovat vääntäneet sopimuksesta jo usean kuukauden. Nyt osapuolet pääsivät sopuun kahdeksan vuoden sopimuksesta, missä vuosipalkka on viisi miljoonaa dollaria. Sopimus pitää sisällään myös koko kahdeksan vuotta kattavan siirtopykälän.

28-vuotiasta ei voi kaupata toiseen joukkueeseen, jättää suojaamatta laajennusdraftissa tai lähettää farmiin ilman pelaajan suostumusta.

Nugent-Hopkins varattiin ensimmäisenä Oilersin toimesta vuonna 2011. Yli 600 NHL-otteluun miehen tilille on kertynyt 468 tehopistettä. Nugent-Hopkins voi pelata keskellä tai laidalla.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug

Ryan Rishaug

@TSNRyanRishaug
Oilers and Ryan Nugent-Hopkins set to announce a new 8 year 41 million dollar deal today. Includes a no movement clause.
There most likely would have been a higher dollar figure on the open market, but remaining an Oilers was an absolute priority for RNH who can now complete 18 years with the club by the end of this deal.