Hämmentävä päätös – Liigassakin pelannut puolustaja siirtyy Allsvenskanista Suomi-sarjaakin alemmalle tasolle

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga-kiekkoa yli 100 ottelun verran tahkonnut Jaakko Jokinen teki yllättävän ratkaisun. Ruotsin toiseksi korkeimman sarjatason HC Vita Hästen vaihtuu Suomen kakkosdivisioonassa pelaavaan Gladiators HT:hen.

Laukaalainen Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla oleva joukkue tiedotti 27-vuotiaan puolustajan hankinnasta hiljattain. Gladiators HT:llä oli myös kuluneella kaudella riveissään Liiga-kokemusta, kun sen riveissä pelasivat Mikko Virtanen ja Henri Auvinen.

Jokisella on takanaan Liiga- ja Allsvenskan-otteluiden lisäksi 175 ottelun kokemus Mestiksestä. Suurimpana menestystarinana entisellä JYP-pakilla on muistissaan CHL:n voitto kaudella 2017-18. Taskussaan hänellä on myös SM-pronssia vuodelta 2017.