Nashville Predatorsin suomalaiskassari Juuse Saros esitti sunnuntain vastaisena yönä 3-1-voittoon päättyneessä ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan sellaisen torjunnan, josta innostui itse Chris Mason – yli 300 NHL-ottelun maailmanmestarivahti.

Ottelun kakkostähti Saros otti 0-0-tilanteessa Jordan Staalin poikittaisliikkeestä lähteneen kudin kiinni ilmiömäisellä tavalla, ja ex-vahti innostui kehumaan suoritusta sanoin ”uskomaton torjunta”.

– Katsokaa, kuinka hän potkaisee vasemmalla luistimella kahdesti ehtiäkseen torjuntaan. Hän tiesi Staalin ampuvan vasen käsi alhaalla ja tarvitsi vielä yhden potkun. Se on epätodellista, kuinka nopeasti hän käsittelee peliä ja suorittaa, Mason ylisti.

Ex-vahdin jakaman twiitti oli alkujaan Nashvillen tililtä, ja siinä joukkue kehui Sarosta eläimeksi.

Nuorten maailmanmestari on ollut tällä kaudella ilmiömäisessä liekissä, kun kauden 36 pelissä hän on pysäytellyt pikkumustia 92,7 prosentin tarkkuudella.