Sveitsi kaatoi Slovakian jääkiekon MM-kisojen alkulohkon ottelussa murskalukemin 8–1. Rauman Lukon hyökkääjä Kristian Pospisil aloitti Slovakian syöksyn kohti ahdinkoa ottamalla ison rangaistuksen jo seitsemän minuutin pelin jälkeen.

Pospisil sai ulosajon ryntäyksestä, kun hän taklasi Sveitsin Anders Ambühlia kulmauksessa. Pospisilin luistimet irtoavat takalaustilanteessa jäästä ja hän osuu taklauksellaan sveitsiläiskonkaria päähän.

Raphael Diaz onnistui tekemään ottelun avausmaalin Pospisille tuomitun viiden minuutin rangaistuksen aikana. Eikä Slovakiasta ollut sen jälkeen enää taistelemaan ottelun voitosta.

Sveitsi meni menojaan jo ottelun toisessa erässä, kun Slovakian häkki heilui kolmesti.

Kolmannessa erässä slovakialainen veri kiehahti jälleen. Mislav Rosandic sai sylkemisestä itselleen ulosajon 6–1 tilanteessa.

Sveitsi leikitteli lopulta ylivoimalla 8–1 voittonumerot. Ennen Sveitsi-tappiota Slovakia oli voittanut kaikki kolme otteluaan turnauksessa.