Suoraa puhetta! Näin Andrei Nazarov kommentoi Tom Wilsonin väkivaltaista hyökkäystä Artemi Panarinia kohtaan

© Kuva: Getty Images

Epävakaana KHL-valmentajana ja pelaajaurallaan NHL-tappelijana tunnettu Andrei Nazarov suorastaan nautti Washington Capitalsin ja New York Rangersin välisestä kuumaverisestä kamppailusta.

Nazarov oli erityisen mielissään Washington Capitalsin kovaotteisen hyökkääjän Tom Wilsonin järeistä otteista Rangersin venäläishyökkääjiä Artemi Panarinia ja Pavel Butshnevitshia kohtaan.
– Nautin NY Rangersin ja Washingtonin välisestä ottelusta. Todella jännittävä ottelu, jonka Wilson käänsi täysin. Tämä mies osaa tapella ja pelata tehokkaasti. Hän on erittäin hyödyllinen pelaaja. Tappelut kuuluvat jääkiekkoon – se on osa tätä bisnestä ja NHL:ssä se myy hyvin, Nazarov kertoi venäläislehti Championatin haastattelussa.

Viimeöisen ottelun toisessa erässä tunteet kuohuivat totaalisesti yli, kun Wilson oli ensiksi lyönyt nyrkein jään pinnassa ollutta Butshnevitshia päähän ja sen jälkeen ottanut Panarinin hiuksista kiinni, ja heittänyt venäläistaiturin pää edellä jään pintaan.

Panarinin kauden uskotaan olevan nyt loukkaantumisen takia ohitse. Wilsonille tuomittiin lopulta 2+2+10 minuutin jäähy.

NHL:ssä tappelijana mainetta luonut Nazarov ei nähnyt Wilsonin toiminnassa mitään väärää.

– Wilsonin toiminnassa ei ole mitään epänormaalia – vain ottelun lopputulos merkitsee. Työskentelimme Capitals-luotsi Peter Lavioletten kanssa Bostonissa, ja silloin hänen lempilauseensa oli: ”vain tulos merkitsee – se miten saimme sen, ei ole merkittävä asia.” Tekikö Wilson oikein tilanteessa? Uskon, että hän seurasi vain valmentajansa ohjeita, Nazarov kuvaili.

Nazarovin nimi on ollut läpi kevään otsikoissa, kun hän väitti helmikuussa lehdistölle, että Panarin olisi pahoinpidellyt 18-vuotiaan naisen latvialaisessa baarissa vuonna 2011. Väitteet kumottiin useasta eri lähteestä.

LISÄÄ AIHEESTA: NHL:n pelätty ex-kovanyrkki lataa kovaa tekstiä sikailleesta Tom Wilsonista: ”Antakaa minulle yhden ottelun sopimus – ja teen selvää hänestä!”