SaiPa vihjasi eilen sosiaalisessa mediassa, että ensi viikolla on tiedossa pelaajauutisia. Julkaisun perusteella voisi olettaa, että neljä uutta hankintaa on tehty ensi kaudelle.

Huhumylly tottakai pyörii jo sen suhteen, ketkä SaiPaan siirtyvät. Paikallismedia Etelä-Saimaan mukaan siirtospekulaatioissa on pyörinyt lappeenrantalaisittain tuttuja nimiä, sillä Kalle Maalahden ja David McIntyren huhutaan pukevan keltamustan paidan ylleen ensi kaudella.

Siirtospekulaation kohteena on myös tshekkipelureita. Dominik Lakatos ja Filip Pyrochta ovat olleet SaiPa-huhuissa mukana.

McIntyrella on takanaan keskinkertainen kausi EC Salzburgin riveissä, kun taas Maalahti on luutinut kaksi viime kautta Ilveksen takalinjoilla. Lakatos ja Pyrochta ovat EHT:ssä maajoukkuekokemuksensa keränneitä pelaajia. Lakatos mätti Tshekin pääsarjassa tällä kaudella piste per peli -tahtia ja on mahdollinen pelaaja maansa MM-miehistöön.