Ohhoh! NHL-supertähti Jack Eichelin siirto vain ajankysymys? Latasi kovia väitteitä Buffalon kyseenalaisista toimista

© Kuva: Getty Images

NHL-supertähti Jack Eichelin mahdollisesta siirrosta on puhuttu jo vuosien ajan. Puheet ovat perusteneet sille, että hän olisi kyllästynyt häviämiseen, mutta harva asiantuntija on todella uskonut, että Buffalo suostuisi tähtensä kauppaamaan tai Eichel haluaisi todella lähteä.

Nyt Eichel päivitti terveydentilaansa ja kertoi samalla jonkinasteisesta välirikosta Buffalon kanssa. Suora ulostulo kertoo, että sentteri todella haluaa muihin maisemiin.

– Olen ollut hieman poissa tolaltani sen suhteen, miten asiat ovat menneet sen jälkeen, kun loukkaannuin. Minun ja seuran välillä on ollut jokin katkos. Tärkein asia nyt on tervehtyä ja olla valmiina pelaamaan ensi kaudella lätkää, missä ikinä sen teenkään,  Eichel kommentoi.

Eichel oli sivussa loukkaantumisen vuoksi lähes koko runkosarjan. Hän kertoi myös, että Buffalo kielsi, ettei hän saa mennä leikkaushoitoon olkapäänsä vuoksi.

Eichel on ollut viime vuosina yksi NHL:n tehokkaimmista senttereistä. Viime kaudella hän tykitti runkosarjan 68 matsissa tehot 36+42=78.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!