MM-kisojen suuryllättäjän korttipakka hajosi totaalisesti – liigatähti sikaili itsensä ulos, Kärpät-peluri synkkänä: ”Täytyy unohtaa tämä”

© Kuva: Getty Images

Latvian Riiassa pelattavat jääkiekon MM-kisat kolmella komealla voitolla aloittanut Slovakia suli torstaina täysin Sveitsin käsittelyssä. Käkikellomaa oli hävinnyt aiemmin Ruotsille tyrmäävästi 0-7, mutta nyt se antoi Slovakialle isän kädestä luvuin 8-1.

Alkulohko A:n kakkonen Slovakia sössi oikein urakalla, ja esimerkiksi suihkuun pelistä lensi peräti kaksi soturia. Lukon Suomen mestari Kristian Pospisil ”näki punaista” avauserässä ryntäyksestä, ja päätöserässä saman kohtalon koki estämisen ja käytösrangaistuksen takia Mislav Rosandic.

– Meidän on jätettävä tämä peli taaksemme, ja valmistauduttava seuraavaan peliin, slovakialaispelaaja Martin Gernat sanoi Kansainvälisen Jääkiekkoliitto IIHF:n nettisivuilla.

Lukuisan liigapelaajan tähdittämä Slovakia otti peräti 60 jäähyminuuttia, ja maan koko turnauksen jäähymäärä on huimat 80. Lukema, joka ei voi kasvaa enää hurjasti ratkaisupelien lähestyessä.

Suihkuun lentäneistä Pospisil on hyökkääjä ja Rosandic pakki.

– Meidän piti kierrättää hyökkääjiä, mikä ei ole hyvä asia tietenkään rytmille, maalin iskenyt Kärppien Michal Kristof heitti.

– Meidän täytyy unohtaa tämä ja pitää keskittyä pelaamaan ilman jäähyilyä. Emme me voita pelejä, jos olemme boksissa, pelaaja jatkoi.

Slovakian tilanne on hyvä tappiosta huolimatta, sillä se on viisi pinnaa ensimmäistä putoajan paikkaa edellä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004