MM-kaukalossa vastakkain? Kolme tuoretta Suomen mestaria nousee kisakoneeseen

© Kuva: Juha Tamminen

Upean liigakauden pelanneet Lukon tuoreet Suomen mestarit Lukas Klok (arkistokuvassa), Kristian Pospisil ja Pavol Skalicky eivät ehdi nauttimaan kullasta viikkotolkulla, sillä pelaajien tie vie seuraavaksi jääkiekon MM-kisoihin. Ensiksi mainittu pakki on tshekkiläinen ja kaksi viimeisenä mainittua slovakialaisia hyökkääjiä.

Pelaajien liittyminen maidensa mukaan Latvian touko-kesäkuun MM-kisoihin käy ilmi Twitteristä, jossa asiasta kertoivat toimittaja Tomas Prokop ja Tshekin päävalmentaja Filip Pesan.

Pelaajat olivat iso osa Lukon mestaruutta, ja esimerkiksi Skalicky oli runkosarjassa joukkueen neljänneksi paras pistemies upealla saldolla 20+19=39 (+21).

Pudotuspeleissä tehokkain triosta oli niin ikään Skalicky lukemin 4+4=8 (+3). Ratkaisupeleissä peräti 50 jäähyminuuttia kerännyt Pospisil niittasi tehot 3+3=6 (+3), Klokin saldo oli 1+3=4 (+3).

Klok voi kohdata Skalickyn ja Pospisil peleillä pian, sillä Tshekki ja Slovakia pelaavat samassa alkulohko A:ssa. Suomi aloittaa turnausrupeamansa B-lohkon puolella.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!