Mikko Rantanen kolattiin pelottavan näköisesti – kippari antoi taklaajalle nyrkkiä, suomalainen kosti tehoilulla NHL:n pudotuspeliavauksessa

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen ja St. Louis Bluesin välisen pudotuspelisarjan ensimmäisen osan ensimmäisessä erässä kohahti kunnolla. Jälkimmäisenä mainitun Brayden Schenn kolasi NHL:ssä tälläkin runkosarjakaudella kovaa jälkeä tehneen Mikko Rantasen polvella jäähän, ja piru oli irti napsusta.

Töötistä ei tullut jäähyä, mutta Avs-kippari Gabriel Landeskog ei katsellut tapausta lainkaan hyvällä. Hän pisti Schennin kanssa todelliseksi myllyksi, ja etenkin Colorado-pelaaja pääsi jakamaan kovia iskuja Bluesille runkosarjassa 36 pinnaa jakaneen hyökkääjän leukaperiin.

Nousiaisten timantti Rantanen ei onneksi loukkaantunut pommista, vaan hän takoi 4-1-voittoon päättyneessä pelissä tiskiin tehot 0+2. Ykkösketjun hyökkääjä nousi välittömästi lähelle taalaliigan pudotuspelien pistepörssin piikkiä.

Kapteeni Landeskog sen sijaan hurjasteli Gordie Howe -hattutempun. Avauserän tappelua seurasivat viimeisen kaksikymppisen aikana 2-1-voittomaalin kakkossyöttö ja 3-1-maalin iskeminen itse.

20 jäähyminuutin sävyttämää kiivasta avausosaa seuraa toinen peli nopeaan tahtiin Suomen aikaa varhain torstaiaamuna.

LUE TIISTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Tiesitkö? Sebastian Aho oli Canesin kovan tilaston kärkinimi – koki nyt harmi kyllä yllättävän erikoisuuden

On se kova ”pappa” – elintärkeän voiton torjunut konkari Tuukka Rask enää yhden kiinnityksen päässä historiallisesta tempusta NHL:ssä


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!