Jääkiekon MM-kisoissa ainoana maana ilman pisteitä pelaava Italia koki kovia myös sunnuntai-iltana, kun Kanada marssi 7-1-voittoon.

Kamppailussa etenkin Kanadan ykkösketju oli pitelemätön, kun Andrew Mangiapane (2+2), Connor Brown (0+4) ja Adam Henrique (1+2) hurjastelivat kovat tehopisteet. Samalla Henrique nousi pistepörssin kärkeen ja Brown pistepörssin kakkoseksi.

Itse ottelussa puolestaan Calgary Flamesista tuttu Mangiapane esitti väliajoin jopa dominoivia otteita, joista löydät yhden taidonnäytteen alta. Kanadalaishyökkääjä on summannut kolmessa ottelussa jo 7 (3+4) tehopistettä.

Samalla Kanadan ykkösketjun heräileminen ja voitto tekee lohkon tilanteesta entistä mielenkiintoisemman. Kanada on tiistaina varsinaisella peliajalla pakkovoiton edessä, jotta jatkoon meno on vielä mahdollista. Kyseisessä ottelussa Kanada kohtaa Leijonat.

Näet yhden Mangiapanen taidonnäytteen alta tai täältä.