Venäläislehti Championat uutisoi, että Florida Panthersin maalivahti Sergei Bobrovski liittyy Venäjän maajoukkueen vahvuuteen kesken Latviassa pelattavan MM-turnauksen. Pelaajan seurajoukkue putosi NHL:n pudotuspeleistä ensimmäisellä kierroksella.

Nyt asiaa kyseenalaisti Andrei Nikolishin. Hän sanoi, että ykkösvahtina aloittaneen Aleksandr Samonovin pitäisi jatkaa pestissään jatkossakin.

– Bobrovskin tuleminen on tarpeetonta, ja hän joutuu vielä karanteeniikin. En näe tuossa kuviossa mitää järkeä. Samonov torjunee kaikki lohkopelit kuitenkin.

Hän jatkoi, että veskaritaistelua jatkavat ne vahdit, jotka ovat olleet mukana turnauksessa aiemminkin.

NHL:stä, Venäjän maajoukkueesta ja KHL:stä tuttu ex-kiekkotähti on jaksanut parkua MM-turnauksesta aiemminkin. Hän tilitti venäläissivusto Sport-Expressille, että MM-kisojen merkittävyys on nollassa.

– Ensinnäkin, turnaus järjestetään vuosittain. Toiseksi, ajankohta on suunniteltu huonosti. Tämä on vain minun mielipiteeni, mutta MM-kisat ovat menettäneet kaiken arvokkuutensa viime vuosien aikana – vaikkakin pidän silti turnausta mielenkiintoisena. Minusta vain tuntuu, että se ei ole enää urheilukilpailu, vaan jonkin sortin lomamatka tai iltakestit.

MM-kiekko perjantaina:
Ruotsi-Iso-Britannia 16.15
Kazakstan-Kanada 16.15
Tanska-Valko-Venäjä 20.15
Latvia-Norja 20.15