Liiga julkistaa tulevana lauantaina kauden 2020-21 palkitut pelaajat. Parhaalle puolustajalle menevän Pekka Rautakallio -palkinnon ehdokkaat ovat Lukon tehokaksikko Robin Press ja Vili Saarijärvi, sekä HPK:n Elmeri Eronen.

Press voitti kuluneella kaudella puolustajien pistepörssin tehoilla 17+31=48 ja sijoittui kaiken kaikkiaan pistepörssissä viidenneksi. Myös plus-miinus-tilasto oli komea +22. Kausi oli ruotsalaispakin toinen Raumalla.

Saarijärvi puolestaan oli pakkien pistepörssin nelonen tehoilla 9+27=36. RoKin kasvatin plus-miinus-tilasto näytti peräti lukemaa +25! Saarijärvelle kausi oli ensimmäinen Lukossa ja Liigassa.

Eronen sijoittui lopulta pakkien pistepörssissä toiseksi. TPS-kasvatti iski runkosarjaan pisteet 9+31=40, plus-miinus-tilaston ollessa +14. Eronen pelasi HPK:ssa kaksi edellistä kautta.