Jesse Puljujärven edustama Edmonton Oilers tekee tilaa palkkakattonsa alle maanantaina umpeutuvaa NHL:n siirtotakarajaa silmällä pitäen.

Kanadalaisseura heivasi perjantaina keskushyökkääjä Kyle Turrisin siirtolistalle. 31-vuotias Oulun Kärpissäkin työsulkukaudella 2012-13 pyörähtänyt ja ABC-kommenteillaan tutuksi tullut Turris solmi Oilersin kanssa 1,65 miljoonan dollarin sopimuksen offseasonilla.

Kanadalaishyökkääjä kiekkoili vielä viime kaudella Nashville Predatorsissa, joka kuitenkin osti flopanneen hyökkääjän kuuden miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävän sopimuksen ulos neljä vuotta ennen sopimuksen umpeutumista.

Turris on pelannut tällä kaudella 25 ottelua. Pieneen rooliin jäänyt konkari on merkkauttanut näissä otteluissa odotuksiin nähden vaisut tehot 2+3=5. Turrisin nykyinen sopimus kattaa vielä ensi kauden.