Ruotsin maajoukkue kokoontuu ensi viikolla leirille valmistautumaan kohti toukokuun lopussa käynnistyviä jääkiekon MM-kisoja.

Tre Kronor leireilee Södertäljen kunnassa hyvällä ryhmällä, jossa pelaajat ovat pääasiassa SHL:stä ja KHL:stä.

Suomalaisittain tuttuja nimiä leiriryhmässä ovat muun muassa Jokereista tutut puolustajat Viktor Lööv ja Jonathan Pudas sekä KooKoon riveissä Liigan pistepörssin voittanut Malte Strömwall, joka edustaa nykyisin SKA Pietaria.

Ruotsin leiriryhmä:

Maalivahdit: Daniel Marmenlind, Västervik, Niklas Rubin, Frölunda, Arvid Holm, Färjestad.

Puolustajat: Albert Johansson, Färjestad, Viktor Lööv, Jokerit, Mattias Norlinder, Frölunda, Magnus Nygren, HC Davos, Adam Ollas Mattsson, Malmö, Lawrence Pilut, Traktor Tsheljabinsk, Jesper Pettersson, Djurgården, Jonathan Pudas, Jokerit, Jesper Sellgren, Frölunda.

Hyökkääjä: William Eklund, Djurgården, Max Friberg, Frölunda, Oscar Lindberg, Dinamo Moskova, Michael Lindqvist, Färjestad, Markus Ljungh, Linköping, Fredrik Olofsson, Oskarshamn, Jacob Peterson, Färjestad, Dennis Rasmussen, Magnitogorsk, Gustav Rydahl, Färjestad, Sebastian Strandberg, Djurgården, Malte Strömwall, SKA Pietari, Emil Sylvegård, Malmö, Daniel Viksten, Färjestad, Manuel Ågren, Djurgården.