Oulun Kärpät tiedottaa, että puolustaja Atte Ohtamaa palaa oululaisten riveihin. Ohtamaan sopimus kattaa kaudet 2021–2023.

Ohtamaa teki viiden vuoden sopimuksen Kärppien kanssa vuonna 2018. Ohtamaa käytti kaksi vuotta sopimuksen ulkomaanoptiosta HC Luganossa, Barys Nur-Sultanissa ja viime kaudella Lokomotiv Yaroslavlissa.

– Atte on kansainvälisen tason huippupelaaja ja valtavan iso palanen meidän tulevan kauden pakistoamme. Hän tuo joukkueeseen johtajuutta ja tekee varmasti niitä asioita, mitä voittavassa joukkueessa täytyy tehdä, Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kertoo seuran tiedotteessa.

Kärppien tiedotteen mukaan Ohtamaa itse valmistautuu juuri nyt lähtöön MM-leiritykseen.

Olen onnellinen, että pääsin vielä käyttämään optioni käydä maailmalla. Viimeiset pari kautta olivat mahtava kokemus ja oli hienoa, että pääsin vielä näkemään Sveitsin ja KHL:n. Nyt on kuitenkin mahtavaa palata Ouluun, Ohtamaa kertoo tiedotteessa.

Ludwig Byström teki Kärppien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Byström oli menneellä kaudella joukkueensa tehokkain puolustaja.

Jaakko Niskalan jatkosopimus on vuoden mittainen. Arttu Paasolle sorvattiin kolmevuotinen sopimus.

Veli-Matti Tiuraniemi siirtyy Kärppiin Mainen yliopistojoukkueesta. Tiuraniemen sopimus päättyy 2023.

Kaikki sopimuksen tehneet pelaajat ovat puolustajia.