Liiga
Kärpät – HIFK
Torstai 22.04. klo 18:30

Liigan kolmannet puolivälierät ovat vuorossa torstaina. Kärpät on hätää kärsimässä laajalla rintamalla rynnistävän HIFK:n kynsissä. Torstaina Oulussa teemana on tulos tai ulos: Kärpät on tyhjällä kotiareenallaan pakkovoiton edessä. Muuten tuskainen kausi saa äkkinäisen lopun ja Oulussa saadaan jäädä odottelemaan parempia aikoja.

Kärpät nousi tiistaina sillasta ja kampesi itsensä kolmen maalin takamatkalta jatkoajalle, jossa 85 minuutin kohdalla Jesse Saarinen lykkäsi kiekon Justus Annusen selän taakse. Isossa kuvassa Kärpät on ollut neuvoton HIFK:n prässin kanssa. Vastustaja ei anna tilaa eikä aikaa – tuloksena on usein huonoja ratkaisuja ja hätiköintiä. Oikeastaan ainoa toimiva pelin osa-alue on ollut ylivoimapeli, jossa tulosta on tullut mukavasti.

HIFK:n jatkoaikamaalilla oli varmasti myös suunnaton henkinen vaikutus molempiin joukkueisiin. Stadilaiset jaksavat painaa, sillä joukkueen rosteri on leveä ja laadukas. Leveyden puolesta puhuu, että työmiehen roolissa viihtyvä Micke-Max Åsten nousi ensimmäisessä pelissä sangen epätodennäköiseksi ratkaisijaksi. Jos HIFK jaksaa jatkaa luisteluaan, se tekee oululaisten mukaantulon ottelusarjaan vaikeaksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusarjaa ei ole koskaan helppoa pistää poikki – etenkään vieraissa. Tällä kertaa HIFK näyttää kuitenkin niin paljon valmiimmalta yhdistelmältä, että lyödään vetoa voittoputken jatkosta: HIFK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,45.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO