Ryan Nugent-Hopkinsin 6 miljoonan vuotuiseen palkkaan oikeuttava sopimus on katkolla. Edmonton Oilers -hyökkääjän kanssa neuvotellaan ahkerasti, mutta yhteisymmärrys ei tunnu olevan vielä erityisen lähellä.

Hiljattain 27-vuotiaalle kanadalaiselle tarjottiin uutta sopimusta, mutta tuoreimman raportin mukaan tarjous on hylätty. Tiettävästi sopimuksen kestoksi ehdotettiin viisi vuotta.

Oilersilla on kiire saada kasaan Stanley Cupista taisteleva joukkue, sillä Leon Draisatlin sopimus on katkolla neljän vuoden päästä. NHL:n pistepörssin kakkosena majaileva saksalainen ei silloin jatkane Oilers-paidassa nykyisellä 8,5 miljoonan dollarin palkalla.

Myös Nugent-Hopkinsin vuosipalkkaan vaaditaan todennäköisesti useampi miljoona lisää. Oilers ei ole kiinnostunut treidaamaan entistä ykkösvaraustaan toiseen joukkueeseen ennen NHL:n siirtotakarajaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sopua osapuolten välille ei synny, on Nugent-Hopkins tarjolla kesän vapaiden agenttien markkinoilla.