Loukkaantuminen kiusaa – NHL:n pistepörssiä jopa johtanut maalitykki sivuun

© Kuva: Getty Images

NHL:n pistepörssiä alkukaudesta jopa johtanut Montreal Canadiensin Tyler Toffoli (18+9=27) joutuu sivuun peleistä alavartalovamman takia, NHL:n virallisilla nettisivuilla kirjoitettiin. Hän missaa varmuudella Habsin ainakin kolme seuraavaa peliä.

Pohjoisessa divisioonassa neljäntenä keikkuva Canadiens kohtaa kolmessa seuraavassa pelissä kotonaan Edmonton Oilersin. Öljypaidat ovat divarin kakkosena, jaettuna kärkenä.

Jo edellisen pelin, Vancouver Canucks -matsin missanneen Toffolin menetys on kova, sillä kanadalainen johtaa Canadiensin maalipörssiä. Lisäksi hän jakaa sisäisen pörssin kärkipaikkaa Jeff Petryn kanssa.

– Emme uskoneet, että hän olisi ollut hänen toistaiseksi viimeisessä pelissä enää valmis jatkoajalle. Hän meni ennen sen alkua jäälle ja kertoi minulle, että hän on kunnossa jatkoaikaa varten. Seuraavina tunteina ja päivinä hänelle tehtiin testejä ja pian vamma osoittautui kuitenkin pahemmaksi, Canadiensin valmentaja Dominique Ducharme selvitti.