Toimittajat Dennis Bernstein ja David Pagnotta kertovat The Fourt Period -sivustolla Los Angeles Kingsin etsivän hyökkäykseensä yhtä huippuvahvistusta.

Toimittajien mukaan siirtomarkkinoilla katseet kannattaisi kääntää ainakin kolmeen eri nimeen, joista kuka vain voisi olla ykkösketjun puuttuva palanen. Bernsteinin ja Pagnottan mukaan Kingsin ykkösketjuun Dustin Brownin ja Anze Kopitarin vierelle tarvitaan uusi vahvistus viimeistään ensi kaudeksi.

Toimittajien mukaan potentiaalisia nimiä olisivat ainakin Detroit Red Wingsin Anthony Mantha, Edmonton Oilersin Ryan Nugent-Hopkins sekä Nashville Predatorsin Filip Forsberg.

Toimittajat näkevät kyseisestä kolmikosta jokaisen sellaisena pelaajana, joka voisi olla täydellinen vahvistus Kingsin ykkösketjuun. Pelaajista erityisesti Forsbergin nimi on alkanut pyörimään viime aikoina yhä useammin siirtohuhuissa.