Korona sitä ja korona tätä… Koronavirus päätti leijonapelaajan sesongin absurdisti – finaalit siirtyvät tai jäävät pelaamatta: “Luultavasti oudoin kausi koskaan”

© Kuva: Getty Images

Olympialaisten kaksinkertainen pronssimitalisti Noora Räty kertoi Instagram-tilillään, että pelaajan ihmeellinen kausi on tullut päätökseen erikoisella tavalla.

Venäläisen WHL:n finaalit on peruttu tai siirretty vähemmän yllättäen koronavirustapausten ja samalla viisumien päättymisten vuoksi.

– Tämä kausi oli luultavasti urani oudoin kausi koskaan, kiinalaista KRS Vanke Raysia edustanut maajoukkuevahti kirjoitti.

MM-kisojen viisinkertainen mitalisti kertoi asuneensa keskellä ei mitään Venäjän Stupinossa, ja lisäksi usea peli jouduttiin siirtämään koronan takia. Tämä puolestaan vaikutti harjoitteluohjelmaan.

– Sain syksyllä aivotärähdyksen, joka piti minut sivussa kuukauden tekemättä mitään, muistutti Räty, joka kärsi myös polvivammasta, jonka piti pitää torjuja sivussa koko loppukauden.

– Päätin, että palaan takaisin WHL-finaaleihin, ja aloitin intensiivisen kuntoutuksen, mutta korona päätti kauden ennen finaalien alkamista.

Naisten kiekkokautta on jäljellä vielä muun muassa myöhemmän kevään MM-kisojen verran, mutta niissä Räty ei torju.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.