Käsittämätön kiekkokiertolaisuus jatkuu: Kymmenessä eri maassa pelanneelle liigakonkarille nyt kauden kolmas maa

© Kuva: Juha Tamminen

Suomalaiskiekkoilija Janne Laakkonen on nähnyt urallaan joukkuetasolla lähes kaiken. Nyt 38-vuotiaalle suomalaistaiturille on tullut taas yksi pelaajasiirto lisää, sillä Iso-Britannian pääsarjan Coventry Blaze kertoi tiedotteessa, että se on hankkinut Laakkosen riveihinsä erikoisesti vasta viikon päästä alkavalle tynkäkaudelle.

Oli laji mikä hyvänsä, niin moni ei Laakkosen ohella pysty sanomaan edustaneensa urallaan 16 joukkuetta kymmenessä eri maassa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana tahti on kiihtynyt entisestään, sillä kyseisen aikaikkunan sisällä Laakkonen on siirtynyt joukkueesta toiseen 14 kertaa.

Suomessa KalPaa, HPK:ta, HIFK:ta, Ilvestä ja LeKiä edustanut Laakkonen on urallaan pelannut jääkiekkoa suomalaiselle, ruotsalaiselle, kazakstanilaiselle, venäläiselle, valkovenäläiselle, ranskalaiselle, puolalaiselle, brittiläiselle, itävaltaiselle ja norjalaiselle työnantajalle.

Tällä kaudella aiemmin Itävallassa ja Norjassa pelannut kuopiolaislähtöinen peluri on iskenyt Liigassa 493 runkosarjan pelissä pisteet 106+229=335 (+108), 74 pudotuspeliottelun saldo on 12+26=38 (+1).


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.