Ilves julkisti kaksi uutta pelaajasopimusta loppukaudeksi. A-maajoukkueessa kuun vaihteessa debytoinut Santeri Virtanen siirtyy SaiPan riveistä Tampereelle. 21-vuotias on iskenyt kuluvalla kaudella 32:n otteluun 12 pistettä. Virtasen sopimus kattaa vuoteen 2023 asti.

– Santeri Virtanen tuo joukkueeseemme valtavasti voittamiseen liittyviä ominaisuuksia. Hän tekee todella paljon töitä joka päivä sekä kamppailee ja kilpailee erittäin kovaa, Ilveksen urheilutoimenjohtaja Timo Koskela kommentoi seuran tiedotteessa.

– Mitä kovempi paikka, sitä paremmin Santeri on aina esiintynyt. Tämä hankinta auttaa Ilvestä välittömästi ja myös tulevaisuudessa.

Ilveksen toinen hankinta on Allsvenskan-sarjasta Tampereelle siirtyvä Adam Rockwood. 25-vuotias edusti MODO Hockeyta alkukaudella. Pisteitä syntyi 24 ottelussa 4+16. Amerikkalaishyökkääjän sopimus kattaa loppukauden.