Patrick Kane liittyi Chicago Blackhawksin legendojen seuraan keskiviikkoyönä, kun hän pelasi NHL-ottelun numero 1000. Amerikkalaishyökkääjä on vasta kuudes pelaaja seurahistoriassa, joka on yltänyt kyseiseen numeroon.

Kanea juhlittiin läpi eilisen päivän. Itse ottelu päättyi Dallas Starsin murskavoittoon, mutta Kane sai juhlaviestejä joukkuekavereilta sekä seuralegendoilta läpi illan.

Entiset -sekä nykyiset joukkutoverit kuten Marian Hossa ja Jonathan Toews lähettivät hellyyttäviä viestejä ystävälleen. Kane sai viestin myös NHL-legenda Dominik Hasekilta.

Hasek on Kanen kotikaupunki Buffalon legenda. Yhdeksi kaikkien aikojen parhaaksi maalivahdiksi nostettu Hasek loisti Sabresissa usean vuoden.

Tsekkiläinen aloitti uransa kuitenkin Chicagossa. Blackhawksin julkistamalla videolla Hasek muistelee hänen kohtaamistaan Kanen isän kanssa vuosia sitten.

– Muistan kun isäsi kertoi sinusta. Hän sanoi, että sinusta tulee hyvä pelaaja. Hän oli väärässä sinusta, sillä sinusta tuli yksi parhaista, Hasek kertoo.

– Ja muista tämä. Annoin sinun tehdä ensimmäisen rankkarimaalisi vain sen takia, että isäsi antoi minulle niin hyvän diilin siinä autokaupassa, Hasek naurahtaa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.